Mehanizacija


Naša firma je opremljena poluautomatskim i automatskim mašinama za proizvodnju betonskih ploča, lomljenih betonskih blokova, ivičnjaka itd. Posedujemo i samohodnu automatsku mašinu na kojoj se proizvode betonski blokovi. Materijal neophodan za rad ovih mašina je smešten u dve betonjerke koje su povezane sa računarima pomoću kojih se sve kontroliše i prati kako bi kvalitet uvek bio prioritet.

Blokar mehanizacija metalika
Blokar mehanizacija metalika
Blokar mehanizacija kamion


[ SVP-633 ]

SVP-633 je samohodna, hidraulična univerzalna vibro mašina za izradu svih betonskih elemenata. Mašina izrađuje elemente na betonskoj ploči ili kada se doda vibro ploča izrađuje elemente od 6-33cm, pod dejstvom hidrauličnog pritiska i vibracija koje deluju sa gornje i donje strane kalupa.

Komandovanje mašinom vrši se preko elektro i hidrauličnih komandi. Dovoženje betona vrši se klasičnim kolicima a podizanje kalupa vrši se preko hidraulične komande, dok se pokretanje mašine u svim pravcima vrši hidro motorima.

Blokar masina za blokove svp-633

[ VPS 2000 ]

VPS-2000 je visoko produktivna stabilna vibro mašina sa odlaganjem gotovih proizvoda na drvenu paletu.

Dotur betona se vrši viljuškarom sa kiblom, transportnim trakama ili klasičnim kolicima s tim što je potrebno na mašinu dograditi korpu za podizanje betona do bunkera. Doziranje betona u kalup vrši se preko dozatora za grubi i fini beton. Oblikovanje elemenata vrši se u kalupu pod dejstvom hidrauličnog pritiska i vibracija sa gornje i donje strane kalupa.

Blokar masina za blokove vps 2000