Dobrodošli na web prezentaciju kompanije Blokar

Dobrodošli na web prezentaciju firme Blokar. Kod nas možete naći sve što Vam je neophodno da bi Vaše dvorište i okruženje izgledalo posebno i prepoznatljivo. Izdvaja nas tradicija i poverenje kupaca koje traje već više od dve decenije.

KATALOG

Pročitaj više

Proizvodi

Bavimo se proizvodnjom betonskih ploča za uređenje Vaših staza i prilaza dvorištima i kućama, zatim proizvodimo betonske blokove za zidanje raznih objekata, betonske lomljene blokove i kape za zidanje ograda, kapija i dekorativnih zidova, zatim proizvodimo betonske ivičnjake, rigole i stubove, a posebno se ponosimo proizvodnjom dekorativnih česmi, kamina, roštilja , ukrasnih saksija i klupa kako bi u potpunosti realizovali Vaše ideje za uređenje Vašeg dvorišta.

[ Pogledaj više ]

Mehanizacija

Naša firma je opremljena poluautomatskim i automatskim mašinama za proizvodnju betonskih ploča, lomljenih betonskih blokova, ivičnjaka itd. Posedujemo i samohodnu automatsku mašinu na kojoj se proizvode betonski blokovi. Materijal neophodan za rad ovih mašina je smešten u dve betonjerke koje su povezane sa računarima pomoću kojih se sve kontroliše i prati kako bi kvalitet uvek bio prioritet.

[ Pročitaj više ]

Naši partneri

Već dugi niz godina uspešno sarađujemo sa našim partnerima, u cilju što bolje i kvalitetnije ponude za naše klijente.

  • Kleemann Srbija
  • Preduzeće za puteve - Požarevac
  • Ratko Mitrović - niskogradnja
  • Tensar Serbia
Direktor Zvonko Nikolić

“Naša porodična firma ima uspešnu i dugogodišnju tradiciju koja traje više od 25 godina. Stalnim unapređenjem procesa proizvodnje i kroz periodična usavršavanja zaposlenih trudimo se da nam kvalitet uvek bude na prvom mestu.
Mi idemo napred jer smatramo da uvek može bolje.
”Cilj nam je da održimo i unapredimo status firme kojoj je kvalitet i poverenje kupaca najvažniji prioritet.
Misija naše firme je da naši partneri i saradnici budu zadovoljni zajedničkim radom.”

Nikolić Zvonko