O nama


SZR “Blokar” je registrovan i počeo sa radom 1987. godine sa malom ručnom mašinom za proizvodnju betonskih blokova. Danas se proizvodnja odvija na savremenim hidrauličnim automatskim mašinama na kojima se proizvodi više od 30 proizvoda.

Kontrolu kvaliteta vršimo u institutu za građevinski materijal i IG SUBOTICA, tako da za većinu proizvoda posedujemo ateste.

O nama blokar

Raspolažemo raznolikom mehanizacijom. Između ostalog posedujemo poluautomatsku stabilnu mašinu koja je specijalizovana za proizvodnju betonskih ploča dok je druga potpuno automatska mašina specijalizovana za proizvodnju visokih elemenata u koje spadaju lomljeni betonski blokovi, ivičnjaci, kape itd. Betonske blokove proizvodimo na samohodnoj automatskoj mašini SVP-633 na betonskoj pisti površine 1600 m2. Mašine se snabdevaju betonom iz dve mini betonske baze 0,33m2 i 0,50 m3. Betonske baze su povezane sa računarima gde se prati svaka betonska mešavina i na kojima se na kraju dana štampaju dnevni izveštaji. Dodavanje aditiva za poboljšanje kvaliteta betona se vrši automatski.

Naše ploče su korišćene u popločavanju mnogih javnih površina kao i privatnih dvorišta. Gazeći sloj ploča je posebno napravljen kako bi osigurao dugotrajnost i otpornost ploča za svo vreme eksploatacije. Uglavnom se koriste za popločavanje šetališta, staza, platoa, parkinga itd.

Betonski blokovi, ivičnjaci, dekorativni elementi se takođe proizode po specijalnoj recepturi kako bi zadovoljile standarde kvaliteta na koje se posebno ponosimo.

Lomljeni blokovi kao specijalna vrsta blokova je najnoviji dodatak našem asortianu proizvoda. Posebno je proizveden kako bi bio otporan na atmosferske uticaje i imao dug vek eksploatacije.

Uvek se trudimo da zadovoljimo vaše zahteve i izađemo Vam u susret sa predlozima i korisnim savetima. Stojimo Vam na raspolaganju za nabavku većih ali i manjih količina naših proizvoda.Na zahtev kupca vršimo i dostavu kao i istovar robe na željenu adresu.

Više od 33 godina iskutva je dovoljan dokaz naše posvećenosti kvalitetu proizvoda i unapređenju proizvodnje. Svakodnevno radimo na povećanju našeg asortinama i poboljšanju kvaliteta naših proizvoda.

Rekli su o Blokaru

Pored zadovoljnih kupaca cenimo i mišljenje naših poslovnih partnera. Pročitajte neke od njihovih komentara.

Blokar saradnici Tensar

Goran Glišović / TENSAR

“U Srbiji je teško danas naći pouzdanog i sigurnog partnera. Na svu sreću, kompanija Blokar spada upravo u grupu odgovornih i profesionalnih kompanija.”
Blokar saradnici Kleemann

Dušan Mišković / KLEEMANN

“Od samog osnivanja kompanija Blokar se držala principa koji su ih istakli na tržištu kao odgovornu i kompaniju od poverenja. Totalno smo zadovoljni uzajamnom saradnjom.”